He ç’me solli mall i shtrejti babe qe kisha !!! Nga Jul Nenshati

0

 

 

He ç’me solli mall i shtrejti babe qe kisha !!! ( Episod i shkurter, gjeometri) E me vjen keq qe sa shume dha per teatrin amator te Lezhes, dhe nje fjale falenderimi nuk degjohet . “Ska gja babe ” me thoshte, “vec ban mire e ban punen tande se dikush shikon atje lart”

Faleminderit Rrok Nenshati.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here