Hasan Fico (Malua) ne filmin shqiptar

0

 

Hasan Fico në filmin Filmin Shqiptar

 

“Komisari i dritës” – (1966)…Një nga diversantët

 

 

“I teti në bronx” – (1970)…Ballisti

 

 

“Odieja e tifozëve” – (1972)…Nje nga tifozët

 

 

“Shtigje të luftës” – (1974)…Një nga ballistët

 

 

“Zonja nga qyteti” – (1976)…Malua

 

 

“Cirku në fshat” – (1977)…Nazifi

 

 

“Tomka dhe shokët e tij” – (1977)…Ballisti

 

 

“Koncert në vitin 1936 – (1978)…Myrto

 

 

“Vajzat me kordele të kuqe” – (1978)

 

 

“Një shoqe nga fshati” – (1980)…Malua

 

 

“Dy herë mat” – (1986)…Akulloreshitësi

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here