GEZIM RUDI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

0

 

Gezim Rudi ne role:

“Hije që mbeten pas” – (1985)…Fredi

 

 

“Të mos heshtësh” – (1985)…Luli

 

 

“Tre njerëz me guna” – (1985)…Guro Saliu

 

 

“Të shoh në sy” – (1985)…

 

 

“Hetimi vazhdon” – (1988)…Astriti

 

 

“Muri i gjallë” – (1989)…Kledi

 

 

“Bardhe e zi” – (1991)…Gaqua

 

 

“Një ditë nga një jetë” – (1994)…Fshesaxhiu

 

 

 

Për të gjithë ata që marrin shkrimet autentike nga faqja Aktorët Shqiptarë.info,  dhe nuk citojne burimin do të paditen në gjykatë dhe pranë AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare) për bllokimin e web-faqeve të tyre në territorin Shqiptar, në bazë të Nenit 80, Ligji 35/2016. Faleminderit për mirëkuptimin.

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here