Gazetari dhe komentatori i shquar Vladimir Grillo

0

 

 

Gazetari dhe kometatori i shquar, i qete, shume njerzor Vladimir Grillo qe per shume se 40 vjet ka qene pjese e R.T.SH. Nje kometator qe sportin e perjetonte shume me ndryshe, me nje fjalor te zgjedhur dhe fjale profesioniste. Emocioni me i madh qe ka perjetuar ky njeri i perkushtuar ndaj sportit ka qene goli i shenuar nga Sokol Kushta ne ndeshjen Partizani i Beogradit-Flamurtari me 30.09.1987.

Ai ka nje akrkive te jashtezakonshme me ndeshje dhe gara sporti te transmetuara nga ekrani,  por pak kush eshte kujtuar te thote nje fjale per te keto vite qe ka dale ne pension. Jete te gjate dhe shendet te mire Ladi!

 

Pas tij si pjese e familjes Grillo vjen Kosta Grillo qe ka nisur gazetarine sportive para viteve 1990 dhe per shume vite ka sherbyer ne ekranine R.T.SH. Nje ze i dashur qe keto muajt e fundit i mungon sportdashesve, gjithesesi mbetet shume i vlersuar nga te gjithe. Respekte dhe mirenjohje per te dy  Vladimir dhe Kosta Grillo!

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here