Foto e veçante e Agim Qirjaqit nga filmi “Vit i mbrapshte qe nuk u shfaq dhe me pas u titullua…

0

Pas disa ditësh mbushen 10 vjet nga vdekja e aktorit të madh Agim Qirjaqi. Duke i paraprirë kësaj date po botojmë sot këtë foto te panjohur me parë, që do te ishte edhe roli i tij i fundit ne kinema, por që fatkeqësisht nuk u shfaq.

Fotoja është publikuar në faqen e saj ne facebook nga piktorja e mirënjohur kostumeve Soela Zani dhe i përket pasxhirimeve të flimit “Viti i mbrapshtë” të regjisorit Fatmir Koçi, variant i parë, që nuk u shfaq dhe që më vonë F. Koçi e rixhiroi filmim me të tjerë emra dhe sot njihet me titullin “Koha e kometës”.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here