FITIM MAKASHI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

0

Fitim Makashi në role:

 

“Duel i heshtur” – (1967)…Mërkur Kalo

 

 

“Prita” – (1968)…Mitralieri Sulo

 

 

“Njësiti gueril” – (1969)…Vildani

 

 

“Ndërgjegjia” – (1972)…Petro

 

 

“Rrugicat që kërkonin diell” – (1975)…Xani

 

 

“Në fillim të verës” – (1975)…

 

 

“Ilegalët” – (1976)…Astriti

 

 

“Nga mesi i errësirës” – (1978)…Fasliu

 

 

“Intendenti” – (1980)…Tomja

 

 

“Gjurmë në kaltërsi” – (1980)…Musai

 

 

“Tre njerëz me guna” – (1985)…Xhema

 

 

“Shpella e piratëve” – (1990)…Niko Dabo

 

 

“Vdekja e kalit” – (1992)…Vangjeli

 

 

 

Për të gjithë ata që marrin shkrimet autentike nga faqja Aktorët Shqiptarë.info,  dhe nuk citojne burimin do të paditen në gjykatë dhe pranë AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare) për bllokimin e web-faqeve të tyre në territorin Shqiptar, në bazë të Nenit 80, Ligji 35/2016. Faleminderit për mirëkuptimin.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here