FILMI “TROKITJE NE DYERT E DHIMBJES” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

Sipas drames me te njejtin titull te Artistit te Popullit Serafin Fanko; Skenari: Roland Roshi, Serafin Fanko; Drejtor Fotografie: Shkelzen Sinani. Regjisor: Roland Roshi

 

 

https://youtu.be/05xmLwQE4Rg

 

Interpretojne aktoret: Lutfi Hoxha – AM -; Dritan Borici, Xhelal Tafaj, Ema Andrea dhe me pjesemarrjen e jashtezakonshme te Artistes se Popullit Tinka Kurti.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here