FILMI “SI GJITHE TE TJERET” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

P:Kinostudioja ,”Shqiperia e Re”, Tirane 1981. S: Ruzhdi Pulaha: R: Spartak Pecani: O: Ilia Terpini – AM – : Pi: Bujar Luca: M: Aleksander Peci: Z: Vangjel Leka: Red: Natasha Lako: Mo: Androniqi Vangjeli: RK: Dhimiter Theodhori: G: Elda Pishtari, Bujar Gjashta: AR: Besim Kurti, Gazmir Grezda: AO: Vasi Rapo, Pellumb Panariti: D: Naim Bardhi: Di: Ferdinand Deda – AM – : Piano: Robert Radoja.

 

 

A: Edmond Topi (Vullneti): Matilda Makoci (Jeta): Tinka Kurti – AP – (drejtoresha): Thimi Filipi – AM – (usta Nashoja): Antoneta Papapavli (nena e Jetes): Bep Shiroka (babai i Jetes): Genti Malko (vellai i Jetes): Ali Bega (pergjegjesi i repartit).

 

Ne realizimin e filmit ndihmuan shtepia e femijes “8 Nentori” dhe kombinati i autotraktoreve “Enver Hoxha”, Tirane

 

Vullneti eshte rritur ne shtepine e femijes. Ai sapo ka mbaruar sherbimin ushtarak dhe duhet te zgjidhe nje seri problemesh. Ne keto perpjekje ai nuk eshte vetem. Si prind i vertete atij i behet ish-drejtoresha e shtepise se femijes qe tashme ka dale ne pension dhe mjeshtri i repartit ku punonte para se te shkone ushtar. Ata interesohen per sistemimin e Vullnetit ne pune, nderhyjne prane familjes se vajzes qe ai dashuron.

Vullneti ndien se po hyn ne jeten e madhe si gjithe te tjeret. Ish-drejtoresha e shtepise se femijes, mjeshtri i repartit, shoket dhe shoqet e tij e sidomos Jeta, gruaja e tij e ardhme, krijojne rreth tij nje mjedis te ngrohte shoqeror e familjar.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here