FILMI “NGJYRAT E MOSHES”

0

 

 

P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1990.

S: Anisa Markarjan; R: Piro Milkani – AP –. O: Pellumb Kallfa –AM –;  Pi: Arben Basha; M: Kujtim Prodani; Z: Arben Feber; RM: Zhaneta Kosturi; AR: Esat Bermena,Flamur Metushi; AO: Aleksander Kasneci; Mo: Miranda Ohri; G: Dashamir Turku;  Pk: Ylli Beqiri; Pek: Seit Metani; Zh: Majlinda Berxolli; N: Vladimir Lila; Nd: Hasan Luzi; D: Edmond Xhumari.

 

A: Anisa Markarjan (Keti); Raimonda Bulku (Saimira); Piro Kita (Sokoli); Ariana Qatipi (Lori,); Valentina Xhezo (Meri); Kastiroit Caushi (Kristaqi); Niko Kanxheri (shef i redaksise); Spiro Duni (Nesti); Flutura Godo (Monika); Dastin Koreshi (Blendi); Evis Nallbani (Enka).

 

Kompozitori K. Prodani u nderua me cmimin e trete, Niko Kanxheri me cmimin e dyte dhe Evis Nallbani me cmimin e trete te Festivalit IX te Filmit Artistik Shqiptar.

 

Me kolorit e natyrshmeri jepet nje takim maturantesh pas 20 vjetesh si dhe i nje grupi tjeter te diteve tona, i mbajtur ne kete montazh paralel filmi nxjerr ne pah dy kohe, dy mentalitete, karakterin e cilter te te rinjve qe festojne mbarimin e matures dhe ate paksa hijerende te ish maturanteve te dikurshem. Ky kontrast eshte zgjedhur me perzierjen e ketyre grupmoshave gjate kesaj mbremjeje  te mbushur me kujtime, gezim rinor dhe dashuri.

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here