FILMI “NE PRAG TE JETES”

0

 

 

P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1985.

S: Vath Koreshi; R: Spiro Milkani – AM -; O: Aleksander Kasneci, Artan Lipivani; M: Limoz Dizdari – AM -, Z: Flora Uka, Pi: Azis Karalliu; RM: Neriman Furxhi; Pk: Bujar Luca; G: Rakip Malaj; AR: Grigor Stavri, Drita Thana; Md: Luan Fega: Mo: Miranda Ohri; Zh: Nina Andoni; d: Astrit Sula; N: Veli Kastrati; ko: Osman Ismaili; D: Josif Kromidha; Di: Eno Koco – AM –.

A: Ema Ndoja (Rina); Ilir Sulejmani (Ardi); Darling Mamaqi (Landi); Rikard Larja (AM – Andrea); Pranvera Lumani (Blerina); Pavlina Mani (Emrioni-nena); Muhamet Sheri (Pano Manza); Suela Konjari (notare); Nikolin Xhoja AP (shef i zyers se punes); Kristaq Gjoka (shoku i Ardit) Sulejman Kokomani, Ina Gjika (shoqe klase).

Filmi trajton probleme te marredhenieve mes te rinjve dhe rruget qe duhet te marrin ata ne jete. Ai nenvizon idene e unitetit dhe te dashurise midis tyre, te jetuarit me probleme, halle dhe gezimet e njeri-tjetrit si midis prinderve ashtu dhe midis shoqerise.

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here