FILMI “ME HAPIN E SHOKEVE” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

P: RTSH, Tirane, 1979. S: Flamur Topi: R: Esat Teliti: O: Shpetim Qatipi: Lulzim Balla, Timo Koka: Pi: Mitat Coadari: Z: Edmond Cakalli, Klaudio Sheldia, Flora Hoxha: Mo: Vera Pashollari: G: Edmond Lako: M: Faruk Drenova, Ilir Rafaeli: D: Ylli Kokona: Di: Ferdinand Deda – AM –.

Ndihmuan shkollat e mesme “Raqi Qirinxhi” e “Themistokli Germenji” te qytetit te Korces si dhe punonjesit e spitalit te qytetit te Pogradecit.

 

A: Ilir Celia (Goni): Demir Hyskja – AM – (babai): Margarita Xhepa – AM – (nena e Gonit): Arben Cela (Sokoli): Ardian Cerga (Petriti): Vangjel Grabocka (gjyshi): Vani Trako (babai i Sokolit): Qefsere Trako (nena e Sokolit): Artan Imami (xhezbandisti): Petrika Riza (daja i Petritit): Klaudeta Riza (mesuesja): Vera Halili (anetare e Komitetit te Rinise): Vladimir Ibro (nje nxenes): Sotiraq Cili (mesues Fatmiri): Valentina Caci (nena e Petritit): Nazif Talo (roja e spitalit) etj.

 

Goni, djali i vetem i nje mjeku te njohur, nxenes i shkolles se mesme, eshte i perkedhelur dhe dembel. Ai pranon ftesen qe i behet per te luajtur me nje kompleks te vogel muzikor. Per kete shkak bie ne mesime, madje hyn ne konflikt me mesuesen e algjebres. Por mesuesit, nxenesit, Sokoli, shoku i tij i ngushte dhe i tere mjedisi shoqeror e ndihmojne te beje kthese dhe te ece me hapin e shokeve. Ky mjedis i shendoshe e detyron edhe tea tin e Gonit te rishikoje veten e te merret me shume me edukimin e femijes se vet.

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here