FILMI “KUSH ESHTE VRASESI” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1989. S: Peci Dado, Mark Topallaj; R: Mark Topallaj; O: Bashkim Asllani; Pi: Sali Allamuca; M: Maksim Shehu; D: Josif Kromidha; Z: Fahri Jukniu; Xhevat Behri; RM: Peri Mato; Red: Roland Gjoza; PK: Vangjel Gjikondi; PT: Rakip Lamaj; AR: Armand Xhuli; Gjergj Xhuvani; AO: Viktor Sharko; AZ: Astrit Mero.

 

A: Gjergj Topallaj; Shkelqim Basha; Fatos Xheka; Liri Lushi; Stavri Shkurti – AM –; Sotiraq Cili; Viktor Gjoka; Gjergj Gjika; Ferdinand Radi; Xhemil Tagani; Naim Teqia; Marta Burda – AM -; Karafil Shena; Bardhyl Lika etj.

 

Ndodhin disa vrasje. Eshte dora e armiqve te brendshem e te jashtem qe kerkojne te sabotojne ekonomine dhe te ngjallin panic ne popull. Nje dore e fshehte qe perpiqet te humbase gjurmet e sabotimit. Kush eshte vrasesi? Cila eshte “kunadhja”? Po Gjarpri? Do te shtjellohen shume episode: si ardhja e “dajos” si turist nga jashte shtetit ,aktivizimi i agjenteve te vjetes, episodi i pergatitjes se aksionit per hedhjen ne ere te rezervave ushqimore etj, derisa te konspirohet kryetari i grupit sabotues dhe njekohesisht autor i vrasjes.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here