FILMI “KUR NDAHESH NGA SHOKET” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1986. S: Valter File; R: Petrit Lamaj; O: Spartak Papadhimitri; Pi: Arben Basha; M: Vladimir Kotani; Z: Koco Tollko; RM: Neriman Furxhi; Red: Kico Blushi; Pk: Mina Zaka; G: Ylli Muca, Gazmend Jasa; AR: Eduard Makria, Gazmir Grezda; AO: Ramazan Bekteshi; Nd: Skender Baze; Pek: Vladimir Bizhga; Md: Ilir Skenderi; Mo: Marieta Germenji; Zh: Diana Feiziu; Ad: Astrit Sula; N: Milianov Mullai; re: Agim Kllojka, Andon Koja, V: Zhuliana Jorganxhi; D: Josif Kromidha; Di: Ferdinand Deda – AM –.

 

A: Kadri Roshi – AP – (Islami); Jul Nenshati (Namiku); Shpresa Berdellima (Zana); Zef Bushati (Berti); Vasillaq Vangjeli (Rakipi); Ferdinand Radi (Golja); Kristo Kokoshari (Kicua); Antoneta Papapavli (Fitneti); Fabit Beqiri (Hyseni); Tomor Guce (Simua).

 

Ne nje brigade montatoresh qe dallohen per nje fryme kolektive, saldatori Namik sjell shqetesime te cilat fillimisht shprehen ne jeten private e familjare sidomos ne marredheniet me vjehrrin. Ai kerkon te rroje ne kurrizin e tij dhe te bashkeshortes duke u terhequr nga puna. Po ndikimi i kolektivit ku punon ben qe ai ta kuptoje shpejt poziten e tij de t’i shtrohet punes njelloj si shoket.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here