FILMI “KEMISHAT ME DYLLE” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1987. S: Gaqo Bushaka; R: Besim Kurti; O: Pellumb Panariti, Lionel Konomi – AM -; Pi: Kleo Nini; M: Aleksander Gjoshi; Z: Ilir Gjata; RM: Elda Budini (Xholi); Pk: Agim Hysa; Red: Nexhati Tafa; G: Ylli Muca, Gazmend Jasa; AR: Armand Xhuli, Flamur Metushi; AO: Ramazan Bekteshi; Pek: Fatmir Tufina; Mo: Kadrie Barushi; Nd: Leon Qafzezi Pir: Aleksander Shyti; N: Veli Kastrati; ko: Arben Laska; re: Piro Paloli; Instraktor hipizmi; Xhemal Koci; Ko: Kristo Trashini; Zh: Majlinda Berxolli; D: Qiriako Bullano.

 

A: Zef Bushati (Jano Gjermeni); Ilia Shyti – AM – (Vaso); Piro Malaveci (Lumja); Ahmet Pasha (Mehmeti); Pandi Siku (Koburja); Marjana Kondi (e shoqja e Janos); Spiro Petromilo (Petro); Artur Gorishti (djali i Lames); Ndrek Shkejzi (hanxhiu); Kastriot Collaku (cibuku).

 

Ngjarjet zhvillohen ne kohen e pushtimit osman te Shqiperise. Luftetaret e nje cete komitesh kryejne aksione te ndryshme kunder pushtuesve. Por, si pasoje e nje tradhtie, ceta shpartallohet, dhe para luftetareve qe kane ngelur shtrohet pyetja: te vazhdojme rezistencen ose ta braktisim ate? Ne keto caste spikat dashuria e pakufishme e tyre per atdheun e pushtuar.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here