FILMI “HORIZONTE TE HAPURA” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

 

P:Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane, 1968. S:Dritero Agolli; R: Viktor Gjika; O: Viktor Gjika, Pi: Shyqyri Sako; M:Limoz Dizdari; Z: Koco Tollko; RM: Ismail Balla; AR: Kristo Jorgji; AO: Faruk Basha; G:Llukan Bushi; PD: Azis Karalliu; Mo: Adriana Elini, Androniqi Vangjeli ; Nd: Spiro Metalino; N: Haxhi Dersha; D: Bujar Kolaneci ; Di: Ferdinand Deda.

 

A: Dhimite Orgocka (Urani); Sander Prosi (kapiteni i biges); Robert Ndrenika (Azemi); Pandi Raidhi (xha Ymeri); Gaqo Spiro ( sekretar I Partise); Nikolin Xhoja ( kuzhinieri); Sulejman Pitarka ( Sokrat Dhembo); Mirketa Cobani ( Arta); Shpetim Mëhilli ( Robert Camcakezi); Ermir Kokalari ( Bardhi ); Dhorka Orgocka, Thanas Boradini,Todi Thanasi, Gaqo Lepuri, Dashamir Gjati, Petraq Gjata, Abdulla Duma, Vangjel Sotiri, Mustafa Alushi, S. Qatipi, Xh. Timo, I. Ismaili.

 

Urani emerohet vincier ne nje dige ( cinc lundrimi ) te portit  detar te Durresit. Ai eshte punetor pararoje , njeri i qeshur dhe i dashur. Nje dite ben stuhi e forte. Bie sirena e alarmit. Urani eshte me pushime javore, por vendos te shkoje ne ndime te shokeve per te shpetuar bigen. Sapo mberim hidhet ne perleshje me furtunen dhe plagoset rende. I gjithe ekuipazhi eshte ngritur ne kembe dhe lufton me heroizem per te shpetuar bigen.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here