FILMI “FAMILJA IME” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1987. S: Rozi Theodhori; R: Albert Xholi; O: Faruk Basha, Frederik Ivanaj; Pi: Arben Basha; M: Hajg Zaharjan; Z: Gezim Sula; RM: Nazmie Gazheli (Sula); AR: Adrian Selimi, Robert Gjocaj; D: Edmond Xhumari.

 

 

A: Liza Laska – AM – (teto Kalina); Roza Anagnosti – AM – (Liria); Sheri Mita (Stavri); Anila Karaj (Vera); Arben Marko (Armandi); Pandi Raidhi – AP – (xha Tasi); Vera Zheji (Zyli); Atiqet Bendo (Marika).

 

Mbas vdekjes se te shoqit, Teto Kalina mbetet e vetme dhe nipi e merr per te jetuar bashke ne shtepine e tij. Qe ketu fillojne gezimet, por njekohesisht edhe keqkuptimet, per arsye te pershtatjeve me veshtiresi te teto Kalines ne menyren e re te jeteses… Ajo sjell me vete ne shtepine e re traditen me te mire popullore, te rregullimit e te educates dhe njekohesisht kufizimet e saj ne marredhenie me njerezit. Sidomos keto kufizime ndihen me teper kur Kalina ngulmon qe vajzes se nipit t’i gjeje burrin e ardhshem. Nepermjet episodesh te endure me humor te kendshem, filmi pohon normat e reja te jeteses.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here