FILMI “ESTRADA NE EKRAN” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

P:Kinostudioja”Shqiperia e Re’’ ,Tirane, 1968. R:Fehmi Hoshafi; O:Sokrat Musha; Pi;Liambi Blido; RM;Adriana Elini; Z;Vangjeli Leka; FM; Ismail Balla; G; Llazar Knuti; N; Ramazan Bekteshi.

 

A: Skender Sallaku,Melpomeni Cobani , Mihal Popi , – AP,Banushi, Vace Zela,etj.

 

Kinospektakeli i ndertuar mbi bazen e disa numrave te zgjedhur te estradave profesioniste te qyteteve Tirane, Shkoder se dhe te estradave amatore te kryeqytetit  dhe Estrades profesioniste te Shtepise Qendrore te Ushtrise Popullore.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here