FILMI “ENDERR PER NJE KARRIGE” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

P:Kinostudioja ,”Shqiperia e Re”, Tirane 1984. S: Gjike Kurtiqi: R: Fehmi Hoshafi: Z: Fahri Jukniu: Red: Natasha Lako: RM: Marika Vila: PK: Ylli Beqiri: G: Llukan Bushi: Durim Neziri: AR: Grigor Stavri, Armand Xhuli: AO: Sokol Meksi: ND: Gezim Huta: Pek: Mark Gjoni: MD: Gjergj Mazreku: Mo: Margarita Hanxhari: Zh: Majlinda Berxolli: N: Vladimir Lila, D: Eduard Pollo: Di: Ermir Krantja.

 

A: Luftar Pajo – AM (nendrejtori Koli Kola): Shpetim Shmili (Samiu): Roland Trebicka (Vaska): Kosta Kamberi (shofer Mecja): Jetmira Dusha (Moza): Elida Janushi (Vjollca): Katerina Biga (Agathia): Marika Kallamata (Ishja): Bakie Baboci (Jeta): Ali Dauti (nenpunes): Vasillaq Vangjeli etj.

 

Ne njeren nga ndermarrjet tregtare te qytetit del ne pension drejtori dhe administrate pergatitet per nje ceremony percjellje. Ne keto pergatitje bie ne sy zelli i tepruar i zevendesdrejtorit, shokut Koli Kola. Ne ngjarjet qe vijne me pas del qarte se zelli i Kolit nuk eshtegje e rastit, por nje deshire e fshehte per te zevendesuar drejtorin. Dobesine e tij e ka nuhatur prej kohesh Vaska, nenpunes i deges se planit. Me oreksin e servility ai eshte bindur se Koli do te behet drejtor. Edhe Samiu, merceolog, eshte i interesuar te vije nje drejtor si Koli. Vaska dhe Samiu per interesa egoiste, i bejne te paqenat te qena.

Vete Koli ka vazhdimisht nje merak: mos valle emerojne drejtoreshe shoqen Vjollca, shefen e deges se planit? Edhe shoferi Mece ka shprehur mendimin se vendin e drejtorit e meriton Vjollca. Edhe endrrat qe shikon vete Koli po kete gje pohojne.

Ngjarjtet e fundit te filmit duken sikur vertetojne pikerisht kete merak te Kolit. Drejtoreshe behet nje shitese, e dashura e shoferit Mece.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here