FILMI “EDHE KESHTU EDHE ASHTU” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1989. S: Bujar Kapexhiu – AM –; R: Bujar Kapexhiu – AM –; O: Lionel Konomi – AM –; Pi: Shyqyri Sako –AM-;  M: Ardit Gjebrea; RM: Elda Budini; Pk: Mina Zaka; G: Valentin Cani; AR: Artur Bejzade, Fatmir Xhelili; AO: Ened Tufa; N: Hysen Milla; Md: Isa Shehu; re: Jani Vollci; ko: Kujtim Beqiri; D: Qiriako Bullano; Di: Eno Koco – AM –.

 

A: Frederik Ndoci (kengetari, Andi); Agim Bajo (Agimi, klloun cirku); Mirush Kabashi – AM – (Apostol Sako); Sesilia Plasari (Alma); Robert Ndrenika – AP – (shoku Sotir); Zeliha Sina (drejtoresha e shendetesise); Silvana Mamoli (Sofika, gruaja e Sotirit); Tina Kurti – AP – (pedagoge muzike); Met Bega (babai i 8 femijeve), Merita Balla; Met Selimi (kllouni).

 

Studiuesi Apostol Sako shkruan artikuj dhe mban leksione mbi dashurine e lire midis te rinjve tamam ne kohen kur nje konflikt serioz lind ne familjen e tij. Vajza e tij Alma, studente e inxhinierise bie ne dashuri me nje kengetar, ndersa i ati, Apostoli, do ta martoje ate me nje diplomat. Ngjarje te kendshme me nje humor zbavites pasojne konfliktin kur rivale te tjere kerkojne te fitojne doren e Almes. Agimi, nje shok i afert i Almes dhe kloun cirku, luan rolin e nje pretendenti te tille.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here