FILMI “DUKE KERKUAR 5 ORESHIN” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

P:Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1974. S: Skender Plasari” R: Xhezair Dafa: O: Faruk Basha: Pi: Shyqyri Sako: M: Aleksander Lalo: Z: Koco Tollko: RM: Irena Spahiu: AR: Petrit Llanaj: Albert Xholi: G: Llukan Bushi, Lucije Gjonaj: PK: Arben Basha: Mo: Emine Kasapi: Nd: Spartak Papadhimitri: AO: Niko Treni, Rudolf Radovani: N: Hysen Milla: D: Spiro Metalino: Di: Ferdinand Deda:

A: Robert Ndrenika (Zeqoja): Pellumb Dervishi (Agroni): Naim Nova (traineri).

Ekzekuton Orkestra Simfonike dhe Formacioni i muzikes se lehte i Radiotelevizionit dhe Kinematografise.

 

Kinopantonime qe satirizon njerezit dembele te cilet kerkojne menyra te ndryshme per te punuar sa me pak dhe per te marre sa me shume nga shoqeria. Ne qender te filmit eshte nje punonjes dembel i cili nuk shfrytezon orarin e punes dhe mbasi sheh qe shoku i tij,qe eshte puntor i mire dhe i regullt, punon 5 ore ne dite mbasi merret edhe me sport do eshe ai te futet ne ndonje lloj sporti per te perfituar 5-oreshin.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here