FILMI “DJALI ELASTIK” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1989. S: Adelina Balashi; R: Besim Kurti; O: Ened Tufa; Lionel Konomi – AM –; Pi: Ilia Xhokaxhi; M: Hajg Zaharian; Z: Flora Uka; RM: Shpresa Papapavlo; G: Dashamir Turku; Pk: Agim Hysa; Pek: Shkelqim Dani; AR: Adrian Selimi, Robert Gjoncaj; AO: Aleksander Melushi; Nd: Vasil Karsella; Ad: Agron Halilaj; Zh: Majlinda Berxolli; N: Hysen Milla; Nd: Ilir Skenderi; re: Arianit Dode; ko: Stefan Tako; Ko: Telat Agolli – AP –; D: Uran Strazimiri; Di: Eno Koco – AM –.

 

A: Ulian Xhani (Ariani); Ilia Shyti – AM – (gjyshi); Elton  Zepishta (Gimi); Rabie Hykad (mesuese Bardha); Piro Malaveci (babai i Arianit); Bieta Sula (motra); Jetmira Dusha (nena); Dorian  Shahu (akrobati i cirkut); Hamdi Petrela (profesori i cirkut).

Ne realizimin e filmit ndihmuan kolektivi i cirkut te Tiranes dhe banoret e fshatit Maminas.

 

Ariani eshte nje femije 9-vjecar qe dallohet per aftesite e tij akrobatike te cilat bien shpejt ne sy te gjyshit dhe ai ia ushqen me durim e passion.por, derisa ai te zere vend ne trupen e cirkut, do te kaloje shume peripeci, te cilat nuk do te arrijne te zbutin pasionet dhe deshirat e tij feminore.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here