FILMI “DASEM E ÇUDITESHME” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1986. S: Valter File, Esat Ibro, R: Esat Ibro, O: Spartak Papadhimitri; Pi: Azis Karalliu; M: Spartak Tili; Z: Ilir Gjata; RM: Zhaneta Kosturi; Pk: Vangjel Gjinkondi, Piro Paloli; G: Valentin Cani, Bujar Gjashta; AR: Llazi Serbo, Besnik Bisha; AO: Reiz Cico; AZ: Astrit Mero; Nd: Muri Metani; Pek: Mark Gjoni, Sabri Basha; Md: Ylber Xhemalce; Ad: Astrit Sula; Mo: Shazie Kapoli; Zh: Diana Demi; N: Veli Kastrati; re: Ilir Jorgji; D: Josif Krodhima; Di: Ferdinand Deda – AM –.

 

A: Dhimiter Orgocka (Rizai), Pranvera Lumani (Sherka); Guri Koco (Maqo), Marko Bitraku (Asimi); Perika Gjezi (Tahiri); Ilir Hunci (Node); Sotiraq Bratko (Serveti); Pandi Raidhi – AP – (Ganiu), Stavri Shkurti (Dalipi); Dhora Orgocka – AM – (nena e Sherkes); Marta Burda (nena e Ervetit); Petrika Riza (Xhemi Tahiri); Klaudeta Llogori (Hamidja); Flora Bregu (Zarja) etj.

 

Ngjarjet zhvillohen gjate Luftes Antifashiste Nacionalclirimtare. Ai trajton marredheniet e reja shoqerore qe fillojne te lindin gjate kesaj periudhe ne drejtim te emanciptimit te gruas shqiptare dhe zgjedhjese se shokut te jetes.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here