FILMI “BINARET” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1987. S: Enver Kushi, Muharrem Fejzo; R: Muharrem Fejzo; O: Bashkim Asllani; Pi: Fisnik Pulaj; M: Maksim Shehu; Z: Gezim Kone, Xhevat Behri; RM: Eglantina Kume; Pk; Ylli Beqiri; G: Rakip Lame; AR: Genc Xhuvani, Gazmir Grezda; Md: Gezim Hysa; Pek: Mentor Muca; Pir: Luftar Brace; Mo: Marieta Germenji; Zh: Majlinda Berxolli; N: Vladimir Lila; ko: F. Zeqo; re: Jani Vojllci; Ko: Pandi Kamenica; Pandeli Caci; D: Teodor Siliqi; Di: Ferdinand Deda – AM –.

 

A: Reshat Arbana – AM – (Aliu), Bujar Lako – AM – (Kujtimi); Timo Flloko – AM – (Asimi); Rajmonda Bulku (Keti); Gezim Kame (Koli); Mirush Kabashi – AM – (Dyrri); Vangjel Toci (Qafoku); Merita Cocoli (Alma); Sokol Angjeli (Dritani); Justina Aliaj (Ina).

 

Rolet episodike: Ll. Biba, B. Ferri; A. Saliasi, I. Lefteri, I. Bordani, I. Shkurti, S. Konjari, A. Fejzo, R. Dervishi, G. Xhoxha, M. Kuqo etj.

Kendojne: Irma Libohova dhe Ardit Gjebrea.

 

Njeri prej djemve te makinistit Ali Morina, Asimi, nuk ka marre rruge te mire, punon pa zemer, eshte i pakenaqur nga vendi i punes, madje dhe nga i ati qe nuk ka ditur te perfitoje nga jeta e nuk u ka siguruar femijeve nje te ardhme te rehatshme. Djali tjeter, Kujtimi, eshte jo vetem punetor i zoti dhe novator i talentuar, por dhe vella i dashur e bir i dhembshur dhe e nderton jeten me mundimin e tij.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here