FILMI “ARJANA” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

 

 

P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane 1988.S: Valteri File; R: Grigor Stavri; O: Gavrosh Haxhihyseni; Pi: Sali Allamuca; M: Maksim Shehu; Z: Spiro Konduri; RM: Nadja Karemani; AR: Diana Gjinkuri; G Durim Neziri; N: Muhamet Zemblaku; D: Klement Rrota.

 

 

A: Albana Mici ( Ariana); Jul Neshati (Fatmiri); Guliem  Radoja – AM – (shefi i pavijonit); Ylli Sadushi (shoku i Fatmirit), Gezim Tole, Bujar Pelingu etj.

 

Fatmiri eshte nje mjek i ri dhe i talentuar. Aftesia e tij i ka rene ne sy dhe shefit dhe do ta ndihmoje te specializohet jashte  e te zere nje vend te sigurt ne shoqeri. Por shefi ka edhe plane te tjera: kerkon me cdo kusht ta lidhe me Arianen tek e cila veren se ka simpati per te. Kjo lidhje i pelqen edhe Fatmirit qe shoqerohet shpesh me te dhe e dashuron, i duket sikur ajo e do. Por s’ndodh keshtu. Ajo vertet ka simpati per Fatmirin, por vetem si shok dhe me teper ajo revoltohet kur kjo lidhje duhet te behet me ndermjetesine e te rjereve, shkeseve, qofte dhe babai i saj Fatmiri zhgenjehet nga kjo e papritur kur ai mendonte se Ariana vertet e donte dhe jo thjesht si shok.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here