EVA ALIKAJ – FILMOGRAFIA DHE ROLET E SAJ

0

 

“Njeriu i mirë” – (1982)… Vera

 

 

 

“I paharruari” – (1984)… Evgjenia

 

 

 

“Shirat e vjeshtës” – (1984)… Linda

 

 

 

“Vendimi” – (1984)… Drita

 

 

 

“Hije që mbeten pas” – (1985)… Irena

 

 

 

“Botë e padukshme” – (1987)… Ilona

 

 

 

“Treni niset në shtatë pa pesë” – (1988)… Etleva

 

 

 

“Stola në park” – (1988)… Edlira

 

 

 

“Jeta në duart e tjetrit” – (1990)… Ana

 

 

 

“Përdhunuesit” – (1994)… Ana

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here