Eshte ndare nga jeta ne moshen 73 vjeçare aktori i humorit Gezim Cuko

0

Sot, ne moshen 73- vjecare, iu dha lamtumira artistit te humorit Gezim Cuko nga Bilishti. Gezimi, per shume vite, punoi si pergjegjes i Shtepise se Kultures ne Bilisht.

Me nje talent te lindur, ai i dha nje ndihmese te madhe levizjes amatore ne Devoll. Ne rolet humoristike dhe ato teatrore, ai vuri shpirtin e trashegimise popullore. Gezimi ishte dhe nje njeri me etike dhe kulture te larte qytetare.

Puna e tij e ndershme dhe e palodhur, u be baze ku njerezit me te cilet jetoi ta respektonin si nje shok, mik dhe vella. Ne emer te gjithe artisteve amatore te Devollit, ne keto momente hidherimi, gruas, femijeve dhe gjithe familjareve te tij, u shprehim ngushellime .Qofsh i paharruar, miku yne i dashur!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here