ERMIRA BABALIU “ME KA MARE MALLI SHUME ME KA MARE” NGA FILMI “EJA”

0

 

 

Ngjarjet e filmit zhvillohen në një qytet të vogël ku një grup studentesh të infermierisë po bëjnë praktikën mësimore. Shpresa sheh midis praktikanteve edhe vajzën e saj, Vjosanën, e lindur nga një dashuri e dështuar e cila u rritur në shtëpinë e fëmijës. Ajo i flet të shoqit për të, i cili është në dijeni të çështjes. Shpresa dëshinon ta ndihmojë Vjosanën e cila nuk e kuptop plotësisht interesimin e saj, deri në momentin kur ajo i indetifikohet si nëna e saj.

Kjo shkakton tek i shoqi i saj një gjëndje jo të mirë shpirtërore. Interesimi i Shpresës ka të bëjë me të ardhmen e Vjosanës, e cila ka rënë në dashuri me Arturin, një djalë nga ky qytet, i cili njihet si aventurier dhe këtë dashuri e fillon me një bast, por që më pas bie në dashuri me të. Vjosana mbetet e zhgënjyer nga sjellja e tij, dhe kërkon të mos vazhdojë lidhjen e saj. Bashkëshorti i Shpresës, pas një luftë me veten, pranon që Vjosana të jetë pjesë e familjes së tyre.

 

ME KA MARE MALLI SHUME ME KA MARE NGA FILMI "EJA"

Aktoret Shqiptare

Δημοσιεύτηκε από Aktoret Shqiptare στις Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here