ENVER DAUTI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

0

 

Enver Dauti në role:

 

“Toka jonë” – (1964)… Bardhoku

 

 

“Prita” – (1968)… Xha Hakiu

 

 

“Odisea e tifozave” – (1972)…

 

 

“Shtigje të luftës” – (1974)… Selimi

 

 

“Kur hiqen maskat” – (1975)… Armiku i klasës

 

 

“Lulëkuqet mbi mure” – (1976)… Loni

 

 

“Ilegalët” – (1976)… Babai i Xhevatit

 

 

“Cirku në fshat” – (1977)… Kopi

 

 

“Njeriu me top” – (1977)… Hoxha

 

 

“Nga mesi i errësirës” – (1978)… Ministri i brendshëm

 

 

“Koncert në vitin 1936” – (1978)… Berber Kozi

 

 

“Këshilltarët” – (1979)… Përkthyesi

 

 

“Ne vinim nga lufta” – (1979)… Sali Orteku

 

 

“Qortimet e vjeshtës” – (1981)… Drejtori i gjimnazit

 

 

“Thesari” – (1981)… Nënpunësi i bankës

 

 

“Besa e kuqe” – (1982)… Poçari

 

 

“Fejesa e Blertës” – (1984)… Kozi

 

 

“Fushë e blertë, fushe e kuqe” – (1984)… Babai i Petritit

 

 

“Zambakët e bardhë” – (1974)… Xha Sadiku

 

 

“Tre vetë kapërcejnë malin” – (1988)… Xha Murati

 

 

“Historiani dhe kameleonët” – (1989)… Drejtori i burgut

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here