EMA NDOJA – FILMOGRAFIA DHE ROLET E SAJ

0

 

Ema Ndoja në role:

 

 

 

“Në prag të jetës” – (1985)…Rina

 

 

“Guri i besës” – (1986)…Mirketa

 

 

“Vrasje në gjueti” – (1987)…Linda

 

 

“Pranvera s’erdhi vetëm – (1988)…Balerina, shoqja e Irenës

 

 

“Balada e Kurbinit” – (1990)…Donika

 

 

“Fletë të bardha” – (1990)…Ana Perlati

 

 

 

Për të gjithe ata që marrin shkrimet autentike nga faqja Aktorët Shqiptarë.info,  dhe nuk citojne burimin do të paditen në gjykatë dhe pranë AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare) për bllokimin e web-faqeve të tyre në territorin Shqiptar, në bazë të Nenit 80, Ligji 35/2016. Faleminderit për mirëkuptimin.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here