E njihni? Vogëlushi në foto sot është një nga moderatorët e suksesshëm shqiptar

0

 

 

Vogëlushi në foto është një nga moderatorët më të suksesshëm shqiptar. Ai është Adi Krasta, një nga moderatorët e njohur të ekranit shqiptar. Me fytyrën e imët dhe buzëqeshjen që e karakterizon, Adi në këtë foto ka dal me nënën e tij kur ai ka qenë fëmijë.

 

“Shokët e ngushtë!”- shkruan Krasta në ftoton e postuar.

Ai është shumë i rezervuar me fotot që poston me familjarët e tij, por marrëdhënia dhe dashuria për të ëmën i ndryshoi pak gjërat.

 

Adi Krasta ka lindur në 10 prill 1965 në Tiranë. Gjyshi i të atit dhe i ati i tij Shaqir Krasta kanë qënë mjekë, ndërsa gjyshi i tij dhe vetë Krasta janë diplomuar si inxhinierë. Adi Krasta ka filluar punë në Radio Tirana, menjëherë pas përfundimit të studimeve universitare në Shkencat e Natyrës, në vitin 1990. Ai është caktuar në Redaksinë e Kulturës të Radio Tiranës dhe ka realizuar programin “Jeta, kultura, arti”. Nuk është shkëputur asnjëherë nga radio që nga viti 1987.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here