“DY KRISMA NE PARIS”, DRAME NGA SHERI MITA DHE PELLUMB KULLA – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE!

0

 

Një dramë nga Sheri Mita, Pëllumb Kulla me subjekt vrasjen e tradhetarit te kombit shqiptar Esat Pashë Toptanit në Paris si dhe gjyqin e bërë ndaj Avni Rustemit dhe aktit te tij heroik. Interpreton trupa e teatrit dramatik “Bylis” Fier. Regjisor: Pellumb Kulla; Skenografia: Pano Kondo; Muzika: Josif Minga.

 

Interpretojnë aktorët: Fatos Sela, Muhamet Sherri Vladimir Muzha, Dervish Biba, Andrea Pepi, Ilir Bezhani, Dhimiter Jano, Natasha Andoni, Hajrie Rondo, Gjergj Lala, Aleksander Pogace, Xhelal Hoxha, Margarita Syziu, Roland Zaloshnja, Roland Carka, Arqile Lici, Nardi Poro, Xhorxhi Semanjaku, Kujtim Jorgaqi, Roland Roshi, Niko Vrushi, Merita Gjyriqi, Novruz Xhaxhaj, Bajram Dosti, Agim Agolli, Fatmir Kapllani.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here