Dr. Arqile Boti: Dokumentar nga Mevlan Shanaj

0

Skenari dhe regjia Mevlan Shanaj.

Mjeku qe perdorte mjeksine shkencore dhe alternative. Frekuentonte kishen dhe xhamine, jetonte me dy gra, njeren ne qytet dhe tjetren ne fshat. Nje minoritar grek me shtetesi  shqiptare dhe amerikane. Ky ishte Arqile Boti.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here