Çfarë është dashuria për ju? Flet aktorja Roza Anagnosti; nga Rezarta Reci.

0

Eshte një ndjenjë universale në çdo kohe e në çdo vend. Dashuria është paqe,është poezi,është fantazi, emocion,eshte perjetësi,është vazhdimesi e jetës, një ndjenjë që nuk shteron kurrë, një ndjenjë personale që përjetohet ndryshëm tek sejcili .

Një ndjenjë jo fort lehtë e përshkrueshme dhe e paspiegueshme për atë çka ndodh që në fillimet e saj dritheruese , kur zemra regëtin si një zog , pafajesisht, bukurisht.

E dashuria është e pamoshë . Ne portretin e sejcilit prej nesh, pra dhe tek unë, gjënden copeza të portretit të njeriut tim të dashur me të cilin kam ndarë jetën.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here