Brunilda Halluni (1965)

3

 

 

Brunhilda Halluni (Vera): Dritat e qytezes, P:Kinostudioja ,”Shqiperia e Re”1983.

Brunilda Halluni u lind ne Tirane me 21 shkurt 1965. Aktore, interpretoi ne disa filma si; “Dritat e qytezes” (1983); “Shirat e vjeshtes” (1984); “Enderr per nje karrige” (1984); “Bardhesi” (1986); “Kemishat me dylle” (1987).

 

 

Kur hapen dyert e jetes: P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, 1986.

 

 

  BARDHESI: P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, 1986.

 

 

 Kemishet me dylle: P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”.1987.

 

 

SHARE

3 COMMENTS

  1. Po kjo me shume si figurante ishte sesa aktore. Nuk mund ti futesh ne nje radhe aktore e figurante.. Shkruani tani edhe per Gjergji Sollakun qe luajti tek Beni ecen vete dhe te 2-3 filma te tjere per femije.. Mos e ulni steken..

    • Zonja Lume ne flasim per te gjithe ata qe kane mare pjese ne film dhe nuk i ndajme si aktoret qe kane qene te roleve te para ashtu edhe ata te roleve te treta dhe nuk kemi pse e ulim apo ngreme steken, edhe per Gjergj Sollakun nuk ka asgje te keqe nese shkruajme…

Leave a Reply to Adnand Shingjini Cancel reply

Please enter your comment!
Please enter your name here