Babloku Ndrenika! Ka mbi 55 vjet ne skene dhe ekran. Nga Mevlan Shanaj.

0

Babloku Ndrenika! Ka mbi 55 vjet ne skene dhe ekran. Ky Njeriu Ndrenika qe vazhdon te jete kaq i adhuruar. Perse ndodh kjo?! Sepse, per dreq, ky babloku na beka tjeter veze!

Pa dashur te jem historian apo kritik arti, po kujtoj: “Prefekti”, “Koncert ne vitin ’36”, “Vdekja e komisionerit”, “Djemte gazmore”, “Dr. Shuster”, “Perralle nga e kaluara”, “Dhe vjen nje dite”, “Mesonjtorja”, “Nentori i dyte”, “Vrasje ne gjueti”, “Mendohu Xhakomino”, “Parrullat” etj.

Me tej, mendoj se, cili regjisor nuk do te ishte i lumtur te siguronte bashkepunimin me kete cudi te interpretimit, i cili, krijimin e karaktereve artistike e mbrin me lehtesi sikur perdori doren e tij. Edhe mua me ka nderuar me pjesemarrjen e tij ne nje rol te vogel te “Plumba perandorit”, por me shume ka nderuar Natashen ne filmat e saj. Mire more, babloku Ndrenika, per mjeshtrine artistike, po kete thjeshtesi njerezore ku e ke gjetur?!

Para dy ditesh te shkrova per te me dhene nje numer telefoni dhe, jo vetem qe, si zakonisht je shume miqesor, por nuk harrove te me pyesje te nesermen nese me kishte sherbyer ndihma jote. Degjo mire, mik i lashte, kot lodhesh, nuk te konkurrojme dot as ne art, as ne modesti. Suksese !Jete te gjate !

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here