ARTISTI I POPULLIT DEMIR HYSKJA NE ROLIN E TIJ TE FUNDIT

0

Tuneli sjell mjeshtërisht nga idea ..regjia dhe produksioni i Ilir Harxhit.E gjithë kjo tablo paraqet fasadën e korrupsionit që vjen si një trajektore e një skeleti në dukje në ngjitje.Satira e hollë nxjerr në pah veset dhe llumin e pushtetarëve që shkaktojnë dhimbje dhe poshtërim mbi njerzit e ndershëm.Këta dallkauk marrin poste pa meritë nëpërmjet pushtetit të parasë dhe imoralitetit.Filmi Tuneli vjen para shikuesve si një film komedi satirë..si një e mirë thumbuese kundrejt të keqes.Demaskimi..loja e pisët e pushtetarëve nxjerr në pah anën më negative të shoqërisë ku e keqja s’ka fund.Filmi zhvillohet në tre etapa…fillon me demostratat e opozitës…marrjen e pushtetit…dhe lojën e korupsionit edhe në “inagurimin e një rruge apo të një “tuneli”

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here