Artistët korçarë rrëfejnë vështirësinë e izolimit

0

Dita e liridaljes për të moshuarit ka sjellë ndryshim në regjimin ditor edhe tek artistët e skenës korçare. Koço Qendro, 94 vjeç dhe Dhimitër Orgocka,  84 vjeç lëvizën së bashku në bulevardin kryesor të qytetit.

Përballja me izolimin e gjatë ka qenë i vështirë për të dy artistët.

Regjisori Dhimitër Orgocka tregon se hera herës e ka thyer izolimin, duke dalë tek lulishtja poshtë banesës, për të bërë ushtrime fizike dhe për të marrë ajër.

Këtë të shtunë, ata zgjodhën të dalin bashkë, ashtu sic kanë qenë për shumë vite: shokë të pandarë nga njëri tjetri.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here