Andrea Pepi: Fest Karnavaleve i mungoi tradita Korcare dhe ajo shqiptare !

0

 

 

 

Si nje bashkeqytetar i qytetit te Fest Karnavaleve i cili jam pa dyshim nje prej fillesave te kesaj feste qe ne vitin 2002 me femijet e shkollave tete vjecare te qytetit te fshatit dhe te ftuarve nga Liqenasi, Erseka, Bilishti i cili zhvillohej ne dy dite per shkak te pjesemarjes se madhe te femijeve; kam detyrimin te shpreh mendimin per kete feste te ciles ne pergjithesi i mungoi tradita Korcare dhe ajo shqiptare!

 

Muzika shqiptare duhet te mbreteronte kudo ne te gjitha grupet shqiptare. I vetmi grup qe ishte ne karrakterin dhe traditen Shqiptare ishte grupi i vajzave te veshura si Shtojzavallet e legjendave tona !Sa do te deshiroja qe keto shtojzavalle te ishin shoqeruar me muziken e gurgullimit te burrimeve qe i japin jete gjithesise !Bukuria dhe finesa e Shtojzavalleve ! Sa shqiptare ! Ju lumte !

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here