Aktorja e mirenjohur e teatrit “Migjeni” Donika Franja

0

 

 

Sot, aktorja e mirënjohur e teatrit “ Migjeni“ Donika Franja ka 75 – vjetorin e lindjes.

 

Edhe 100 vite Donika! Respekt dhe mirënjohje për Ju veprën Tuaj!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here