Aktori Arben Kruta (1960)

0

Arben Kruta ka lindur në Vlorë më 27/04/1960. Arben Kruta ështe djali i aktorit të njohur të Estradës së Vlorës.

Mbas mbarimit të shkollës së mesme punon në parkun e mallrave të qytetit të Vlorës dhe më 1981 – 1985 kryen studimet në Institutin e Lartë të Arteve.

Në vitet 1985-1990 punon aktor në estradën e Vlorës. U mor me biznes deri në vitin 2015 e tani është pjesë e Rradio Televizionit Shqiptar.

Arben Kruta ka luajtur edhe në disa filma dhe në teatër si, “Militanti”, “Në prag të jetës”, “Në emër të lirisë” etj.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here