Aktorët e djepit të kulturës shkodrane: Album me foto nga aktorët shkodranë.

0

Sandër Prosi, Bep Shiroka, Gjon Karma, Seit Boshnjaku, Marie Logoreci, Ismail Zhabjaku, Ndrek Shkjezi, Ndrek Luca.

Shkodra eshte e dalluar ne lëvizjen teatrore qe ne kohet te hershme , nje qytet qe ka një traditë të pasur, të lakmueshme , djepi i lindjes se Teatrit ne Shqiperi, rrenja themelore e lindjes se Teatrit Popullor me vone ne v. 1945 (Sot Teatri Kombetar).

Loro Kovaçi, Lec Shllaku, Pjetër Gjoka, Lec Bushati, Lec Vuksani, Antoneta Fishta, Nefail Piraniqi, Ndrek Prela.

Liza Vorfi, Viktor Bruçeti, Preng Lëkunda, Tinka Kurti, Tonin Ujka, Vitore Nino, Tano Banushi, Zyliha Miloti.

Lazër Filipi, Jul Nenshati, Elez Kadria, Agron Dizdari, Katerina Biga, Kol Kaftalli, Rikard Ljarja, Mario Ashiku.

Rita Gjeka, Serafin Fanku, Drande Xhaja, Roza Anagnosti, Ymer Bala, Frederik Ndoci, Bruno Shllaku, Arian Çuliqi.

Zaf Deda, Gjon Kola, Mirjam Bruçeti, Fatbardh Smaja, Justina Aliaj, Paulin Preka, Ramiz Rama, Marie Qyrsaqi.

Merita Smaja, Gëzim Kruja, Paskualina Gruda (Shllaku), Ema Ndoja, Frederik Fistani, Violeta Sekuj, Astrit Fani, Donika Franja.

Për të gjithë ata që marrin shkrimet autentike nga faqja Aktorët Shqiptarë.info,  dhe nuk citojne burimin do të paditen në gjykatë dhe pranë AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare) për bllokimin e web-faqeve të tyre në territorin Shqiptar, në bazë të Nenit 80, Ligji 35/2016. Faleminderit për mirëkuptimin.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here