AGIM SHUKA – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

0

 

Agim Shuka në role:

 

“Oshëtimë në bregdet” – (1966)…Dini

 

 

“PLagë të vjetra” – (1969)…Bashkimi

 

 

“Në fillim të verës” – (1975)…Sandri

 

 

“Vajzat me kordele të kuqe” – (1978)…Mësuesi i historisë

 

 

“I treti” – (1978)…Gëzimi

 

 

“Ballë për ballë” – (1979)…Komisari i flotës

 

 

Përtej mureve të gurta” – (1979)…Doktor Xhema

 

 

“Vëllezër dhe shokë” – (1980)…Dania

 

 

“Një ndodhi në port” – (1980)…Inxhinieri i laboratorit

 

 

“Nëntori i dytë” – (1982)…Jani Minga

 

 

“Taulanti kërkon një motër” – (1984)…Gëzimi

 

 

“Militanti” – (1984)…Musai

 

 

“Të shoh në sy” – (1990)…Shoku Mina

 

 

“Enveri ynë” – (1986)…Jetmiri

 

 

“Rrethimi i vogël” – (1986)…Shoku Faik

 

 

“Dy herë mat” – (1986)…Shefi i policisë

 

 

“Telefoni i një mengjesi” – (1987)…Dhimitri

 

 

“Treni niset në shtatë pa pesë” – (1988)…Doktori

 

 

“Shkëlqim i përkohshëm” – (1988)…Shoku Lelo

 

 

“Një djalë dhe një vajzë” – (1990)…Thomai, babai i Anilës

 

 

“Fletë të bardha” – (1990)…Kryetari

 

 

 

Për të gjithë ata që marrin shkrimet autentike nga faqja Aktorët Shqiptarë.info,  dhe nuk citojne burimin do të paditen në gjykatë dhe pranë AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare) për bllokimin e web-faqeve të tyre në territorin Shqiptar, në bazë të Nenit 80, Ligji 35/2016. Faleminderit për mirëkuptimin.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here