AGIM QIRJAQI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

0

 

Agim Qirjaqi në role:

 

“Rrugë të bardha” – (1974)… Profesori

 

 

“Lulekuqet mbi mure” – (1976)… Drejtori i Shkollës

 

 

“Dimri i fundit” – (1976)… Komandanti gjerman

 

 

“Perballimi” – (1976)… Areto

 

 

“Udha e shkronjave” – (1978)…Dhespoti

 

 

“Kur hidheshin themelet” – (1978)…Halil Nurja

 

 

“Radiostacioni” – (1979)… Adriani

 

 

“Sketerrë 43” – (1980)… Profesori

 

 

“Plumba perandorit” – (1980)…Profesori i papunë

 

 

Në prag të lirisë – (1981)…Lumo Skëndo

 

 

“Agimet e stinës së madhe” – (1981)…Astriti – i deleguari i Komitetit Qëndror

 

 

“Apasionata” – (1983)… Profesor Jani

 

 

“Tela për violinë” – (1987)… Muçoja, kryetar i komisionit

 

 

“Rrethi i kujtesës” – (1987)… Dr. Artani

 

 

“Stolat në park” – (1988)… Aleks Pasko, shkrimtari

 

 

“Misioni përtej detit” – (1988)… Jani Koço; (Vasilikosi)

 

 

“Koloneli Bunker” – (1996)…Kolonel Bunker

 

 

“Dasma e Sakos” – (1998)…Avokati.

 

 

“Parullat” – (2001)….Drejtori i shkollës

 

 

“I dashur armik” – (2004)….Et’hemi, komandanti ballist

 

 

 

Për të gjithë ata që marrin shkrimet autentike nga faqja Aktorët Shqiptarë.info,  dhe nuk citojne burimin do të paditen në gjykatë dhe pranë AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare) për bllokimin e web-faqeve të tyre në territorin Shqiptar, në bazë të Nenit 80, Ligji 35/2016. Faleminderit për mirëkuptimin.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here