Aktori Xhelal Tafaj ne filmin shqiptar

0

 

Xhelal Tafaj në role

 

“Tomka dhe shokët e tij” – (1977)… Antonio

 

 

“Çeta e vogël” – (1979… Ndreca

 

 

“Mysafiri” – (1979)… Fationi

 

 

“Një ndodhi në port” – (1980)… Artani

 

 

“Shokë të një skuadre” – (1984)… Urani

 

 

“Kthimi i ushtrisë së vdekur” – (1989)… Ish oficeri italian

 

 

“Trokitje në dyert e dhimbjes” – (1997)…

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here